Per més informació ...

DOSSIER de l'AFA Curs 2023-2024

Mostra Teatre 2018


Benvolgudes famílies,

ahir dimarts 5 de juny es va celebrar la Mostra de Teatre al Teatret del Serrallo, on els alumnes de Cicle Mitjà i Superior van representar les obres que han treballat a l’activitat extraescolar durant aquest curs 2017-18.

Agraïm a l’Autoritat Portuària de Tarragona la cessió de l’espai, a les mares i pares col·laboradors (Jonathan Limones, Elisenda Prats, Laura Ramos, Ricard Martin, Silvia Coll, Ana Alcaraz, Meritxell Anglès) la seva tasca darrera el teló i ajudant els actors i les actrius. 
Així mateix agraïm la tasca del alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Caracterització i Maquillatge profesional, maquillant a tot l’alumnat.

Donem les gràcies a la presentadora de l’event la Desi Casanova, al personal de sala del Teatret del Serrallo així com als membres de la Junta i personal d’oficina de l’AMPA, per l’exel·lent organització i desenvolupament de l’acte.

Per últim agrair a la Silvia Palazón la seva tasca liderant l’activitat, on els veritables protagonistes, els actors i les actrius ho van fer molt bé.