Per més informació ...

DOSSIER de l'AFA Curs 2023-2024

FESTA DE L'ARBRE 2019-CALÇOTADA

Us recordem que el proper dissabte 23 de març celebrarem un any més la Festa de l’Arbre. Com ja sabeu, és un dia dedicat a preservar els espais naturals de l’escola que pateixen el desgast de cada dia.

A partir de les 10:00h i fins les 14:00h hi haurà diferents activitats per a totes les edats: taller de manualitats amb fustes del bosc, plantarem plantes aromàtiques, millorarem l’hort, regarem, incorporarem elements de joc al bosc, pintarem, escamparem triturat per nodrir el terra del bosc (mulch) i altres...

No cal inscripció per cap activitat, només ganes de col·laborar!!!

Tot gràcies a la inestimable col·laboració d’en Víctor Murillo, pare de l'escola. Així com en Pitu Nolla, col·laborador de l’escola.
Per recuperar-nos tindrem Servei de bar de les 10:00h. fins les 13:30h., on hi podreu beure i picar alguna cosa!

Com també és un dia festiu, a les 14:30h. està prevista una calçotada de germanor per recuperar forces i passar-ho genial.

VENDA DE TIQUETS PER A LA CALÇOTADA:
- Del dilluns 18 de març al dimecres 20 de març
Horari:
Lloc:
Matí: de 9:00 a 12:30 h.
Tarda: de 16:30 a 17:30 h.
Oficina de l’AMPA

Hi ha tres tipus de tiquets:
- MENÚ CALÇOTADA 15 €, inclou: ració de calçots (20 unitats), ració de salsa, costella de corder, llonganissa, patata al caliu, taronja, beguda, pa, cafè i taula-cadira.
- MENÚ MACARRONS 9 €, macarrons, llonganissa, patata al caliu, taronja, beguda i taula-cadira.
- TAULA-CADIRA 2 €, inclou: taula-cadira (aconsellat si compreu un menú per a compartir).

ATENCIÓ: per a la calçotada participarem de forma activa al projecte d’Escola Verda minimitzant els residus plàstics d'un sol ús (plats, gots i coberts). Per tant, us demanem que cadascú porti el seu plat, got i coberts per a dinar.


CRIDA A PARES/MARES COL·LABORADORS/ES

Com heu pogut veure, hi ha vàries actuacions a fer durant la festa, així que és molt important la vostra col·laboració. És per això que us demanem ajuda a tots/es aquells/es que us agrada la jardineria o simplement teniu ganes de millorar l’entorn on juguen i aprenen els nostres fills i filles. Us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic: juntapax@gmail.com per a coordinar-nos.

NOTA MOLT IMPORTANT: Penseu que hi haurà eines per adults i, fer un mal ús o un ús inadequat de les mateixes, pot provocar accidents. Si algun petit les utilitza, que sigui sempre sota la supervisió d'un adult.
Per a garantir la seguretat dels nostres fills i filles és recomanable que porteu eines de plàstic per a fer les seves activitats: regadores, cubells, pales i rasclets de platja (aconsellem que els marqueu amb el nom).

Així que animeu-vos a participar i donar als nostres fills i filles el bosc que es mereixen!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, US HI ESPEREM!


Tarragona a 15 de març de 2019